SBC Amsterdam Demo Day on Twitter and in the Press

SBC Amsterdam Demo Day on Twitter and in the Press

05-Dec-2012 by Startupbootcamp

world-class-in-just-90-days/” target=”_blank”>SBC Demo Day, as well as external articles covering the event (in Dutch). Thank you so much for tweeting with us!

TWITTER

THE PRESS

Het Financieele Dagblad: ‘Vrouwelijke start-ups zijn beter’

July 09, 2012 – the Netherlands. ‘Ik let extra op de vrouwelijke ondernemers. Die zijn vaak nauwkeuriger dan de mannen.’ Het was een opvallend selectiecriterium waarmee een van de investeerders, Hans Jonker van Renpart, vrijdag naar de Startup Bootcamp-dag kwam. (Dutch) Read more.

NUzakelijk: On-Europees startupfeestje in Amsterdam

July 09, 2012 – the Netherlands. Van enige crisis lijkt in startupland vooralsnog geen sprake: in totaal honderd investeerders hebben interesse getoond om groeikapitaal te steken in een van de tien startups van Startupbootcamp Amsterdam. (Dutch) Read more.

Sprout: ‘We geloven niet in startup romantiek’

July 08, 2012 – the Netherlands. Zeven van de tien bedrijven hebben in het openingsjaar van Startupbootcamp Amsterdam tonnen aan groeikapitaal opgehaald, nog voordat de afsluitende pitch op de agenda stond. Een belangrijke sleutel tot dit succes? De accelerator gaf een groepje informal investors voortijdig inzage in het potentieel van de startups. (Dutch) Read more.

Emerce: Startupbootcamp: zwemmen of verzuipen

July 07, 2012 – the Netherlands. Tien starters die werden klaargestoomd via de groeiversneller Startupbootcamp presenteerden zich gisteren bij ABN AMRO aan een zaal vol gretige investeerders. En daar zaten verrassende ideeën tussen. Maar gaan ze het redden? (Dutch) Read more.

Startupbootcamp helps ambitious founders scale. Our global family of 20+ industry-focused programs supports startups with direct access to an international network of the most relevant mentors, partners and investors to help them scale.